Teledump maakt gebruik van 0900/0909-toegangsnummers. Dit heeft als voordeel dat je vanaf vrijwel iedere telefoon* gebruik kunt maken van onze diensten. Je hoeft je niet aan te melden, hebt geen abonnementskosten en krijgt geen aparte rekening oid van ons. Je betaalt alleen een starttik van 4,5 cent en vervolgens het tarief dat je achter het toegangsnummer ziet staan, (tarieven zijn in eurocent en inklusief BTW). Géén verborgen kosten dus! Voor ieder gesprek hoor je bovendien onze unieke, gratis tariefmelding.

Om goedkoop te bellen naar het buitenland, zoek je in de tarieflijst naar het land dat je wilt bellen en draai het bijbehorende toegangsnummer. Als je verbinding hebt, kun je het telefoonnummer kiezen dat je wilt bellen en sluit af met een hekje (#)

Om supergoedkoop te bellen naar bijvoorbeeld de VS, kies je dus eerst het bijbehorende 0900-nummer, dan de landcode (001), gevolgd door het abonneenummer ZONDER 0.
Dus: 0900 1919 - wacht op verbinding - 001-202-4561414

Klik hier voor onze superlage tarieven en toegangsnummers

* Voor gesprekken vanuit een telefooncel of mobiele telefoon gelden toeslagen (afhankelijk van je abonnement en provider - neem contact op met je mobiele provider)

 
   
 


Naar vaste telefoons:

Slechts  CPM

Via toegangsnummer:

Naar mobiele telefoons:

Slechts  CPM

Via toegangsnummer:

Tarieven in Euro’s incl. BTW. Starttarief 4,5ct. Geen Extra kosten.

Tarieven als TXT-bestand
 
 

 
   
 

Ik hoor vandaag pas over Teledump. Ik bel al jaren met Tele2 en Onetel naar Afrika. Wat had ik daar kunnen besparen?? Zo'n 50 eurocent per minuut!!!! Jammer dat ik dit niet eerder wist.
Amari

Ook iets leuks aan ons te melden? Klik hier!

 
 

Google

Search WWW
Search Teledump
 

© 2002 - 2019 Teledump | Home | Tarieven |